|
..:: M6 ::.. |
| Autor |
Wiadomość |
SonY_Milk

|
Wysłany: 23-01-2014, 00:54
|
|
|
Hej,
Kupiłem komplet felg ori BMW 16,3" - dokładnie średnica 415mm, czyli felgi metryczne. Wg VINu takie powinny być z oponami Michelin TRX 240/45 VR415. Na zapasie mam jeszcze oryginał, za to na aucie są 16stki. Za jakiś czas dokupię odpowiednie opony i autko będzie stało na prawidłowych kołach
W międzyczasie podsyłam kilka fotek z Krakowa oraz z pleneru:
 |
|
|
|
 |
morcin

|
Wysłany: 23-01-2014, 20:11
|
|
|
Bardzo ładne zdjęcia
Czy ten zlot to nie przypadkiem Krakowskie Klasyki Nocą? (KKN) |
_________________ 83' 628 CSiA |
|
|
|
 |
SonY_Milk

|
Wysłany: 23-01-2014, 23:40
|
|
|
| morcin napisał/a: | Bardzo ładne zdjęcia
Czy ten zlot to nie przypadkiem Krakowskie Klasyki Nocą? (KKN) |
Dzięki!
tak, to były Krakowskie Klasyki Nocą - wspaniała ekipa
pozdro |
|
|
|
 |
oorbi

|
Wysłany: 24-01-2014, 09:20
|
|
|
| SonY_Milk napisał/a: | Za jakiś czas dokupię odpowiednie opony i autko będzie stało na prawidłowych kołach
|
Powodzenia ....... ale niestety nie będzie to łatwe zadanie
Co do kupna TRX'ów to mam nadzieję, że nie kupiłeś tych co od 4 miesięcy wisiały na Allegro jako rarytasy ???? Cena była wręcz kosmiczna ......
Fotki w takiej wieczornej scenerii super ... pieknie się 6-tka prezentuje. |
_________________ e30 sprzedane i w końcu wymarzony rekin stoi w garażu
https://www.facebook.com/e24RedBeauty |
|
|
|
 |
morcin

|
Wysłany: 24-01-2014, 19:59
|
|
|
| SonY_Milk napisał/a: |
Dzięki!
tak, to były Krakowskie Klasyki Nocą - wspaniała ekipa
pozdro |
Wiem że to wspaniała ekipa, poznałem ich w sierpniu podczas rajdu Powrót do Przeszłości, wybieram się na wiosnę jak zacznie się sezon na jakieś spotkanie wieczorne, także musimy się zgadać koniecznie |
_________________ 83' 628 CSiA |
|
|
|
 |
SonY_Milk

|
Wysłany: 25-01-2014, 00:49
|
|
|
| oorbi napisał/a: | | SonY_Milk napisał/a: | Za jakiś czas dokupię odpowiednie opony i autko będzie stało na prawidłowych kołach
|
Co do kupna TRX'ów to mam nadzieję, że nie kupiłeś tych co od 4 miesięcy wisiały na Allegro jako rarytasy ???? Cena była wręcz kosmiczna ......
dzięki
co do opon, to wiem, że nie będzie łatwe zadanie... wręcz nie liczę na dobre używane opony w poszukiwanym rozmiarze. W grę wchodzi tylko oryginalny rozmiar 240/45/VR415 czyli dokładnie taka opona: http://klasyczneopony.pl/...chk=1&Itemid=40
Nie spieszy mi się z niczym więc po prostu jak za jakiś czas nic nie znajdę to zdecyduję się na kupno kompletu nowych... cóż...
apropos KKN - myślę, że będę stałym bywalcem, więc na pewno się zgadamy jakoś |
|
|
|
 |
jgrabowski

Pomógł: 1 raz Dołączył: 11 Cze 2013 Posty: 81 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: 25-01-2014, 09:34
|
|
|
| SonY_Milk napisał/a: | | oorbi napisał/a: | | SonY_Milk napisał/a: | Za jakiś czas dokupię odpowiednie opony i autko będzie stało na prawidłowych kołach
|
dzięki
co do opon, to wiem, że nie będzie łatwe zadanie... wręcz nie liczę na dobre używane opony w poszukiwanym rozmiarze. W grę wchodzi tylko oryginalny rozmiar 240/45/VR415 czyli dokładnie taka opona: http://klasyczneopony.pl/...chk=1&Itemid=40
Nie spieszy mi się z niczym więc po prostu jak za jakiś czas nic nie znajdę to zdecyduję się na kupno kompletu nowych... cóż...
Gdybyś się zdecydował na nowe polecam tutaj: http://www.ps-sport.pl. Właściciel jest dystrybutorem opon sportowych Michelin, ale może też ściągnąć klasyczne z michelin collection. Dla mnie bardzo sprawnie ściągnął w sporo lepszej cenie niż na klasyczneopony świeżynki z 2012 roku, bezpośrednio z Michelina. I były ZR a nie VR więc trochę lepsze niż te co podałeś. |
_________________ 635CSIA 86' JAP royalblau |
|
|
|
 |
SonY_Milk

|
Wysłany: 25-01-2014, 09:59
|
|
|
| jgrabowski napisał/a: | | SonY_Milk napisał/a: | | oorbi napisał/a: | | SonY_Milk napisał/a: | Za jakiś czas dokupię odpowiednie opony i autko będzie stało na prawidłowych kołach
|
dzięki
Gdybyś się zdecydował na nowe polecam tutaj: http://www.ps-sport.pl. Właściciel jest dystrybutorem opon sportowych Michelin, ale może też ściągnąć klasyczne z michelin collection. Dla mnie bardzo sprawnie ściągnął w sporo lepszej cenie niż na klasyczneopony świeżynki z 2012 roku, bezpośrednio z Michelina. I były ZR a nie VR więc trochę lepsze niż te co podałeś. |
O widzisz! czegoś takiego właśnie poszukiwałem wiem nawet gdzie to jest. Może rzeczywiście cena będzie bardziej przystępna dzięki!!!
UPDATE: dowiadywałem się - nie istnieje model 240/45ZR415 jest tylko ten, o którym wspominałem: 240/45VR415 i cena nieco bardziej przystępna, gdyż jedyne 1450 PLN/szt ^_^ |
|
|
|
 |
|
|