|
Moj Hai |
| Autor |
Wiadomość |
codigo

Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Kwi 2012 Posty: 370 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 05-10-2012, 23:15
|
|
|
Dokładnie, jak były nowe to wyglądały tak:
 |
_________________ Pozdrawiam,
Kamil
1986 635CSiA |
|
|
|
 |
Jule

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 26 Lut 2006 Posty: 148 Skąd: Wroclaw-Legnica
|
Wysłany: 07-10-2012, 15:09
|
|
|
uhu Macias ma racje, efekt "polysku" bedzie sie zwiekszal tak czy inaczej, bo w naszych fotelach dziala to podobnie jak przy welurowych rekawiczkach. Skora u mnie jest zawsze wyczyszczona dobrze - wiecej nic sie z czyszczenia i pielegnacji nie wyciagnie.
Co do srodkow, to moge polecic LUPI -Lederreinigungs-Pflegebalsam - czyszczaco, pielegnujacy balsam z Koch-Chemie - u mnie wlasnie po nalozeniu tego balsamu tz dopoki sie nie wchlonie- skora wyglada jak kiedys |
|
|
|
 |
Jule

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 26 Lut 2006 Posty: 148 Skąd: Wroclaw-Legnica
|
Wysłany: 14-10-2012, 12:25
|
|
|
codigo a jakiego dokladnie produktu z tej firmy podawanej przez Ciebie uzyles, zeby zrobic swoje fotele? kurna, no zobaczylam-dotknelam i zaczelo mnie meczyc Nawet nie sama zmiana koloru ale miekkosc i faktura jaka uzyskales. Gapa ze mnie - juz wszystko wiem. |
|
|
|
 |
codigo

Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Kwi 2012 Posty: 370 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 15-10-2012, 10:14
|
|
|
| Jule napisał/a: | codigo a jakiego dokladnie produktu z tej firmy podawanej przez Ciebie uzyles, zeby zrobic swoje fotele? kurna, no zobaczylam-dotknelam i zaczelo mnie meczyc Nawet nie sama zmiana koloru ale miekkosc i faktura jaka uzyskales. Gapa ze mnie - juz wszystko wiem. |
Użyłem całego zestawu. Rejuvenator Oil do odmłodzenia skóry, a Prestine Clean to wyczyszczenia. Dokładnie zrobiłem to tak:
1. Wcierałem olej w skórę tak długo, aż miała dość (czytaj: nie wchłaniała już więcej)
2. Owinąłem fotele szczelnie folią
3. Kilka godzin podgrzewałem to dmuchawą, taką zwykłą lazienkową
4. Zostawiłem na dobę w folii
5. Następnego dnia przetarłem wszystko obficie środkiem Prestine Clean
6. Zostawiłem na min. 1 dobę do wyschnięcia
Najbliżej gdzie możesz te środki kupić to tutaj. Najlepiej od razu wziąć dwa zestawy |
_________________ Pozdrawiam,
Kamil
1986 635CSiA |
|
|
|
 |
|
|