forum E24 Strona Główna forum E24
www.6.com.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
628 CSi manual z 1983 roku, kolor: HGW
Autor Wiadomość
Mikołaj 

Wysłany: 26-10-2008, 17:11   628 CSi manual z 1983 roku, kolor: HGW

W ten piękny jesienny dzień obudziła się we mnie artystyczna dusza. Chwyciłem moją zorkę pięć i strzeliłem kilka zdjęć.

Zasadniczo uważam, że mój samochód nie do końca zasługuje na to, aby pokazywać go w galeriach - jest w nim baaaaardzo wiele do zrobienia. Niemniej jednak parę miłych tras, którym spokojnie sprostał skłoniło mnie, żeby po pół roku użytkowania pokusić się o pokazanie go światu, który mógł już go ongiś widzieć, jak był w rękach poprzedniego właściciela.

Krytyka niemile widziana – nie od razu Rzym zbudowano. Grunt, że nie ma żadnych mniej lub bardziej odpustowych ornamentów.

Ostatnio zmieniony przez Mikołaj 02-05-2014, 20:19, w całości zmieniany 3 razy  

egzekutor 

Wysłany: 26-10-2008, 20:14   

Krytyka niemile widziana – nie od razu Rzym zbudowano. Grunt, że nie ma żadnych mniej lub bardziej odpustowych ornamentów.
wiesz szczeze ci powiem ze krytyka nie zawsze jest ok do czego zmiezam to nie zauroczenie tylko milosc i kazdy wlasciciel takiego autka doskonale zdaje sobie sprawe co tzreba by bylo w nim zrobic ,co poprawic aby jego stan byl jak najleprzy.I w takim przypadku ostra krytyka jest conajmniej nie namiejscu bo do doprowadzenia takiej czy innej bmki do ideala potrzebny jest z roznych przyczyn czas!!!!
jak dla mnie jest calkiem calkiem i powiem ci szczeze ze nie masz sie czego wstydzic i nie chowaj tak fajnego wozu w garazu bo to--- to juz grzech
pozdrawiam
BMW 730iA 95r
BMW 728i 85r banditwagen projekt-historia
BMW 535 E28 M-TECH

Odpowiedz do tematu