forum E24
www.6.com.pl

Spotkania - Rozpoczęcie sezonu Youngtimer Warsaw 2017.04.22

Flex - 20-04-2017, 21:07
Temat postu: Rozpoczęcie sezonu Youngtimer Warsaw 2017.04.22
Czy ktoś z forumowiczów wybiera się na Tor Żerań FSO w najbliższą sobotę? :wink:
kubao - 21-04-2017, 08:49

Przed chwilą sprawdziłem i już pozamiatane - brak biletów... do 20. były. Może na miejscu się da jakoś?
Flex - 21-04-2017, 18:00

Da się tyle, że nie za 10zł jak w przedsprzedaży :(

"REJESTRACJA W DNIU IMPREZY:
Wjazd pojazdem: 50pln/auto.
Publiczność: 10pln/osobę."

Marcus_B - 21-04-2017, 23:23

Trochę pomarudzę ale nie wiem za co te 50PLN, każdy staje gdzie popadnie, miejsca mało, tylko Maluchy w miarę zorganizowane...
Najlepszy YTW był na parkingu pod Stadionem Narodowym, samochody ładnie się pomieściły wedle znaczków na masce i klas, zimno ale swojsko.
No i jeżeli mnie skleroza nie myli to całkiem nie dawno było 5PLN dla zwiedzającego.

Flex - 23-04-2017, 12:05

Marcus masz trochę racji - cena wzrasta a organizacyjnie niekoniecznie jest to dopięte, poza chaosem na placu to w tym roku korek na wyjeździe był tragiczny... nie wiem jak duże są koszta wynajęcia tego terenu i zabezpieczenia imprezy, ale tą dyszkę w przedsprzedaży imo można zapłacić. Ja uczęszczam bo wielu moich znajomych się pojawia, do tego jakaś skromna ekipa z Ostrołęki itd. i jest z kim pogadać, zobaczyć jaki progres zrobiony przez zimę :wink: BMW Ostrołęka było w tym czasie w Serocku ale to nie do końca moje klimaty.

Wracając do tematu E24 to poza łotewską 6-tką chyba żadna nie zawitała jakoś na dłużej? minąłem tylko polarisa na WL jak już wyjeżdżał i jakąś wyścigówę w shadow :v: