forum E24
www.6.com.pl

Forum użytkowników i miłośników - Bluzy z kapturem.

chico - 25-01-2010, 22:00
Temat postu: Bluzy z kapturem.
Panowie , i panie .

Jako ,ze zima nie odpuszcza przyjmuję zamówienia na bluzy z kapturem w kolorze czarnym z dużym(25cm średnicy) logo 6.com.pl na plecach . Cena zależna od ilości chętnych i będzie oscylować w granicy 89-106zł za sztukę + wysyłka (nie znam jeszcze wagi takiej bluzy ,ale do 1kg 11zł paczka priorytetowa kosztuje , do 2kg 13zł ,do 5kg 14.50zł) .
Proszę bardzo o składanie zamówień w tym temacie w formacie
rozmiar- ilość sztuk

1. Rozmiar
2. Wzrost
3. 1/2 Obwodu kl.piersiowej
4. Długość rękawa.
5. Długość bluzy od szyi do dolnego ściągacza.

1. -- 2. -- 3. -- 4. -- 5.

S -- 170 -- 52 -- 70-- 63
M 172-174 -- 55 -- 74 -- 65
L -- 176-178 -- 60 -- 76 -- 69
XL -- 180-182 -- 62 -- 80 -- 72
XXL -- 184-186 -- 65 -- 82 -- 74
XXXL -- 186+ -- 67 -- 86 -- 76

Gorg - 25-01-2010, 22:08

dlaczego tylko czarne? :)
chico - 25-01-2010, 22:21

Gorg napisał/a:
dlaczego tylko czarne? :)

Zaczyna się....

Proszę Moderatora o usuniecie tego postu :P
:piwko:

Macias - 25-01-2010, 23:07

bo czarne są już nie modne i są w wysprzedaży :hmm:
WJTZ - 26-01-2010, 03:05

1. WJTZ M 2 szt.
HELMUT - 26-01-2010, 08:05

a wytrychy będą w promocji do bluzy? 8)
Mati - 26-01-2010, 08:07

HELMUT napisał/a:
a wytrychy będą w promocji do bluzy? 8)

Ja nie biorę bluzy z kapturem :)

WJTZ - 26-01-2010, 09:48

Ale panowie to są klasyczne bluzy do joggingu (nocnego :) )

Pytanko jedno tylko czy środek kaptura będzie w innym kolorze niż reszta tak jak na zdjęciu?? (klasyczne czyli całe w jednym kolorze byłyby fajniejsze, i można by pomyśleć o jakimś małym logo z przodu na piersi także o ile cena nie wzrosła by drastycznie??) Tak tylko pytam pro forma bo i tak wezmę tylko że się pomyliłem wczoraj, przepraszam chciałem jedną.

1. WJTZ M 1szt

chico - 26-01-2010, 09:52

1. Mati, Helmut - jakies uprzedzenia ? Jezeli ma nas byc wiecej takich to moze Polarek zamiast bluzy z kapturem , rozwazalem taka opcje/wolalbym ,ale nie sadzilem ,ze taka bedzie argumentacja.
2.Odnosnie kolorow - wnetrze bedzie w innym kolorze- czarnym :)
3.Na piersi tez sie da ,mysle ,ze koszt to jakies 10zł więcej , ale muszę się z wykonawcą skonsultowac.

Bogusz666 - 26-01-2010, 12:16

Witam, a jaką techniką bedzie wykoniane logo na plecach?
Oree - 26-01-2010, 13:13

Bankowo wprasowanka.

Cena końcowa, jak mniemam, zależy od ilości chętnych? A jakie są progi ilościowe, żeby realna cena za taką bluzę oscylowała w okolicach 90,- PLN ?

Bo bluza za stówkę to jednak już burżua :P

eM - 26-01-2010, 13:31

Cena KOSMOS :\

Link poniżej do firma i bluzy, która ma taka samą bluzę w ofercie za 36 zł !!! nawet zdjęcie to same :)

+ 7 metod nadruku co do ceny końcowej nie sprawdzałem cennika napisów/logo

http://papaydruk.pl/katalog/bluzy

Bluza z porządnym logo na lewej piersi i adres www na plecach brzmi interesująco

garate - 26-01-2010, 13:37

Nie chcę tu studzić , bo nie znam techniki, ale jeśli to robi ta sama osoba co na koszulkach zlotowych, to prasowanka to nie była. I zwracam uwagę, żeby ostudzić trochę głowy, jeśli pomysłodawca nie zdążył odpowiedzieć , na pytanie. Troszkęumiaru panowie.
bogumił - 26-01-2010, 14:22

Cena za unikatowość ,panowie. Nie wydaje mi się, że to jest drogo! Jakiś czas temu drążyłem temat robienia takich gadzetów i sprawa nie jest taka prosta jak jest napisane we wszystkich wstępnych cennikach. Jak przyjdzie do zamawiania to zawsze coś jest pod górkę i wychodzi drożej.

Jak już pozamykacie te ankiety i bedzie finalnie wszystko jasne, to chcę jedną taką bluzę

Z koszulki jestem zadowolony.

Tylko sugestia -czy ewentualny kaptur nie będzie zasłaniał logo?

Bogusz666 - 26-01-2010, 16:03

cena jak cena, ani kosmos ani taniość, tylko drepczę często koło tematów koszulek i takich tam szpargałów reklamowych więc z samej ciekawości zapytałem, generalnie chodzi o trwałość nadruku i jakość wykonania :) A zdjęcia w ofertach to 3/4 polskich agencji reklamowo-gadżeciarkich ma takie same :) Wiadomo że im łatwiej robić 1000 sztuk niż 10 czy a i cena wtedy inna... 100 pln-ów brzmi ok.
chico - 26-01-2010, 16:53

Oree napisał/a:
Bankowo wprasowanka.

Bankowo to się nie powinno zabierać głosu gdy pytanie po pierwsze nie było skierowane do Ciebie , po drugie nie masz zielonego pojęcia to po co pierdolisz?

Ceny są takie , jakie zaproponowała mi firma , która dla mnie takie rzeczy robi ,

Wydawało mi się ,że ze względu ,że nie jesteśmy społecznością zrzeszającą użytkowników Opla Astra , nie muszę wyraźnie pisać , że nie zarabiam ani grosika na całej tej imprezie ,a jedynie poświęcam swój czas na ugadanie wszystkiego ,zebranie zamówień a później jeszcze wystawanie na poczcie z paczkami.

Jeżeli ktoś jest w stanie zrobić to taniej to prosimy o załatwienie , tematu . Będąc bardziej niż zadowolonym z jakości koszulek zlotowych oraz sposobu załatwienia wtedy całej sprawy nie szukałem innej firmy.
Pozdrawiam wszystkich!

chico - 26-01-2010, 16:56

bogumił napisał/a:

Tylko sugestia -czy ewentualny kaptur nie będzie zasłaniał logo?

A to jest właśnie przykład konstruktywnej krytyki . :piwko:

Oree - 26-01-2010, 17:05

chico napisał/a:
Oree napisał/a:
Bankowo wprasowanka.

Bankowo to się nie powinno zabierać głosu gdy pytanie po pierwsze nie było skierowane do Ciebie , pod drugie nie masz zielonego pojęcia to po co ......?

:lup:
Luzuj stary, nie obraziłem Ci rodziców, żebyś tak się rzucał, napisałem "bankowo", bo tak jest robionych 99% nadruków na wszelkich ubraniach. Skoro aż tak się oburzasz to oświeć nas czy te loga będą haftowane złotą nicią czy w inny zmyślny sposób, którego mój plebejski umysł nie jest w stanie ogarnąć, bo tego nie wyjaśniłeś.

Ja Cię nie krytykowałem w żaden sposób moim postem a jedynie chciałem się dowiedzieć jak może wyglądać kwestia cenowa, bo dać za zwykłą bluzę stówkę, tylko dlatego, że ma nadruk z 6 to mam inne priorytety (ale jeśli byłaby tańsza to może bym zamówił) dlatego pytam.

Jeśli firma producent powie Ci że przy produkcji 100 sztuk będzie 80 zł to będę wiedział jak sprawa wygląda.

Pozdrawiam :pa:

Mati - 26-01-2010, 17:26

Oree napisał/a:
chico napisał/a:
Oree napisał/a:
Bankowo wprasowanka.

Bankowo to się nie powinno zabierać głosu gdy pytanie po pierwsze nie było skierowane do Ciebie , pod drugie nie masz zielonego pojęcia to po co ......?

:lup:
Luzuj stary, nie obraziłem Ci rodziców, żebyś tak się rzucał, napisałem "bankowo", bo tak jest robionych 99% nadruków na wszelkich ubraniach. Skoro aż tak się oburzasz to oświeć nas czy te loga będą haftowane złotą nicią czy w inny zmyślny sposób, którego mój plebejski umysł nie jest w stanie ogarnąć, bo tego nie wyjaśniłeś.

Ja Cię nie krytykowałem w żaden sposób moim postem a jedynie chciałem się dowiedzieć jak może wyglądać kwestia cenowa, bo dać za zwykłą bluzę stówkę, tylko dlatego, że ma nadruk z 6 to mam inne priorytety (ale jeśli byłaby tańsza to może bym zamówił) dlatego pytam.

Jeśli firma producent powie Ci że przy produkcji 100 sztuk będzie 80 zł to będę wiedział jak sprawa wygląda.

Pozdrawiam :pa:

To poczekaj aż się inni wypowiedzą - starsi nieco... Jak Ci nie zależy na bluzie z 6 na plecach to w ogóle po co zabierasz głos w tym temacie? Koniec.

Ja bym wziął taką z kapturem chociaż ostatnio jedną taką kupiłem to od razu milicja pyta mi się czy karany :lol:

WJTZ - 26-01-2010, 17:32

Ja też za bluzą i to z kapturem bo uszy nie zmarzną :) A jak haft to już wogóle rewelka. Polary z nadrukiem kojarzą mi się z przedstawicielami handlowymi :) Chociaż w sumie też mogłyby być fajne.
Bogusz666 - 26-01-2010, 20:18

nie wiem czy wyskakiwać przed szereg, mogę zapytać znajomego który produkuje takie rzeczy o wycenę, chociaż nie wiem czy jest potrzeba (chyba tylko ciekawość). Haft to byłaby bajka.... www.helyo.pl z nim mogę negocjować bardzo dobre ceny :)
chico - 26-01-2010, 20:27

Ale Panowie , wy dalej swoje ,

To jest HAFT

Wydaje mi się ,że dyskusja jest zbędna i jałowa . Jeżeli ktoś jest w stanie coś "załatwić" to niech się dowie do końca i wpisze tu konkrety , będę bardzo rad , gdyż ja za swoją bluzę również płacę i jeżeli będzie taniej ,a tak samo dobrze to tylko lepiej dla ogółu. Powtarzam to po raz ostatni , nie szukałem najtańszej oferty na rynku , oprócz handlu zarobkowego bluzami z logo 6 na plecach mam szereg innych , dużo bardziej intratnych i czasochłonnych zajęć ...

garate - 26-01-2010, 20:31

chico napisał/a:
Ale Panowie , wy dalej swoje ,

To jest HAFT

Haft to może być po grubej imprezie :P :P np. w trakcie wieczoru z ogniskiem :) :)

Od dziś chico-prasowanka :P
:P :piwko: :wink:

Rafał - 26-01-2010, 20:33

garate napisał/a:

Od dziś chico-prasowanka :P
:P :piwko: :wink:

:lol: :piwko:

chico - 26-01-2010, 20:35

chyba zaraz wciągne moją zlotową koszulkę , wyciągne śliwkę z szafy i odtworze atmosferę wrześniowej nocy .
ręce opadają , na co mi to było...? :|

garate - 26-01-2010, 20:36

TY !!!!! A ja o suchym pysku w domu ?? A ty śliwke jeszcze masz ?? !!!!!Boże widzisz i nie grzmisz :piwko:
chico - 26-01-2010, 20:45

Marta wlasnie wychodzi, za 15 minut chata wolna , wpadaj na drineczka
tylko młodą położę :piwko:

garate - 26-01-2010, 20:56

Nie wiem, czy będziesz chciał z takim amatorem jak ja.
Macias - 26-01-2010, 21:11

i jak zwykle wszystko, szczęśliwie się skończyło :piwko: , tylko jutro was troszkę łeb będzie nap... :twisted: , a "młody" jak nie widziałeś koszulek zlotowych to się nie wypowiadaj :lup:
Irko - 26-01-2010, 21:43

Obojetnie co bedzie, biore 1 sztuka XL
Irko - 26-01-2010, 21:47

chico napisał/a:
chyba zaraz wciągne moją zlotową koszulkę , wyciągne śliwkę z szafy i odtworze atmosferę wrześniowej nocy .

A Wy jeszcie macie sliwowice :?: Wypic i juž. W piwnicy mam nastepna.

chico - 27-01-2010, 00:01

Irko napisał/a:
chico napisał/a:

A Wy jeszcie macie sliwowice :?: Wypic i juž. W piwnicy mam nastepna.

Ale jak gdy mi się jeszcze poprzednią odbija....

MIŁOSZ - 27-01-2010, 07:56

Pytanie brzmialo kto jest chetny na TE bluzy a nie, kto kogo zna, co moze zalatwic ani czy tanio itd.... moze by tak jakis mod pokasowal te madre posty wspomagajace, niech zostana same zamowienia.

Ja poprosze dwie, dla siebie i Ewy a rozmiary to zonka pomierzy i napisze na PW. A co z dzieciecymi??

chico - 27-01-2010, 08:34

Co do dziecięcych to najlepiej byłoby zakupić własne ciuchy , przesłać gościowi, który haftuje , i on wtedy to odeśle do mnie w paczce z bluzami ,a ja zajmę się już re dystrybuowaniem tego dalej.
Trochę to pokręcone ,ale po niespodziankach z rozmiarami we wrześniu chyba tak będzie pewniej, ale spytam jeszcze dzisiaj jak będę dzwonił do kolesia.

kinior - 27-01-2010, 11:35

Ja naturalnie tez biere a ponadto dziecieca tez bylbym zainteresowany.
WJTZ - 27-01-2010, 16:41

Wiem że może się zrobić bałagan ale zapytać chyba można :) Czy ewentualnie swoje bluzy można podesłać i zapłacić za haft ???

Tak czy siak ja się pisze cokolewiek wyniknie :)

StarZcarZ - 28-01-2010, 11:56
Temat postu: zamowienie
Fajna sprawa chico (Hafciarz :lol: ) i jestem za bluzami. Zamawiam:
1 x XL
1 x L

stoker - 29-01-2010, 20:02

jedna wielka dla mnie 8)
MAFFEI - 30-01-2010, 11:50

jak ustalicie konkrety to pewnie tez sie skusze....

ale najpierw ustalcie co... gdzie... jak... i za ile.... 8)

chico - 30-01-2010, 12:56

MAFFEI napisał/a:
jak ustalicie konkrety to pewnie tez sie skusze....

ale najpierw ustalcie co... gdzie... jak... i za ile.... 8)

Wszystko jest w pierwszym poście w tym temacie .

MAFFEI - 30-01-2010, 15:40

chodziło mi oto czy najpier bedzie pokazany projekt na forum jak to bedzie wygladac nim zostanie złozone zamówienie.... 8)

tzn... ma byc czarna i logo z tyłu....

a co z przodem... :??: może jakis adres strony... albo pod logiem z tyłu....
(adres mógłby byc wychawtowany)

ja wrazie czego rozmiar M bym zamówił.... :piwko:

chico - 30-01-2010, 16:08

MAFFEI napisał/a:
chodziło mi oto czy najpier bedzie pokazany projekt na forum jak to bedzie wygladac nim zostanie złozone zamówienie.... 8)

tzn... ma byc czarna i logo z tyłu....

a co z przodem... :??: może jakis adres strony... albo pod logiem z tyłu....
(adres mógłby byc wychawtowany)

ja wrazie czego rozmiar M bym zamówił.... :piwko:

nastepny... :?
w pierwszym poscie jest podana rozmiarowka, jezeli jestes zainteresowany , wpisz swoj nick i rozmiar , gdy bede znal ilosc osob , dowiesz sie dokladnie jaka bedzie cena i przelejesz pieniadze.
wszystko.

MAFFEI - 30-01-2010, 16:15

MAFFEI 1 x M 8)
MIŁOSZ - 30-01-2010, 20:15

Witam, tu Ewa. Moze to glupie pytanie, ale czy te wymiary, to dokladne wymiary bluz, czy nasze wymiary?... to duza roznica.
chico - 30-01-2010, 21:27

Pytanie , jak najbardziej słuszne. Dowiem się w poniedziałek.
garate - 05-02-2010, 19:36

No to ja też zamówie. NAJWIĘKSZY ROZMIAR MOŻLIWY
razdwa - 07-02-2010, 08:54

Witam
Ja takze poprosze :
2 x XL

Pozdrawiam
Marcin

PiotrPiskozub - 07-02-2010, 11:27

Ja poproszę jedną XL.

Pozdrawiam,

Piotr

MattUK - 08-02-2010, 09:37

witam,
ja proszę 1x XL :piwko:

darekpoznan - 08-02-2010, 19:51

poprosze jedna bluze xl
chico - 16-02-2010, 00:18

WJTZ M
IRKO XL
STARZCARS XL , L
STOKER XXXL
MAFFEI M
GARATE ROZMIAR GARATE
RAZDWA 2 SZT. XXL
PIOTRPISKOZUB XL
MATTUK XL
DAREK POZNAN XL
MIŁOSZE XL, XXXL

Stan na dzisiaj .Proszę , dajcie znac gdyby sie cos nie zgadzalo,albo kogos brakowalo

WJTZ - 16-02-2010, 00:21

WJTZ L
IRKO XL
STARZCARS XL , L
STOKER XXXL
MAFFEI M
GARATE ROZMIAR GARATE
RAZDWA 2 SZT. XXL
PIOTRPISKOZUB XL
MATTUK XL
DAREK POZNAN XL
MIŁOSZE XL, XXXL

Zmieniłem tylko M na L bo trochę po świętach i tłustym czwartku przybyło kilogramów :)

kinior - 16-02-2010, 08:03

WJTZ L
IRKO XL
STARZCARS XL , L
STOKER XXXL
MAFFEI M
GARATE ROZMIAR GARATE
RAZDWA 2 SZT. XXL
PIOTRPISKOZUB XL
MATTUK XL
DAREK POZNAN XL
MIŁOSZE XL, XXXL
KINIOR L

Rafał - 16-02-2010, 11:17

WJTZ L
IRKO XL
STARZCARS XL , L
STOKER XXXL
MAFFEI M
GARATE ROZMIAR GARATE
RAZDWA 2 SZT. XXL
PIOTRPISKOZUB XL
MATTUK XL
DAREK POZNAN XL
MIŁOSZE XL, XXXL
KINIOR L
RAFAŁ L, XL

bogumił - 16-02-2010, 21:01

WJTZ L
IRKO XL
STARZCARS XL , L
STOKER XXXL
MAFFEI M
GARATE ROZMIAR GARATE
RAZDWA 2 SZT. XXL
PIOTRPISKOZUB XL
MATTUK XL
DAREK POZNAN XL
MIŁOSZE XL, XXXL
KINIOR L
RAFAŁ L, XL
BOGUMIŁ XXL

chico - 17-02-2010, 18:31

MIŁOSZ napisał/a:
Witam, tu Ewa. Moze to glupie pytanie, ale czy te wymiary, to dokladne wymiary bluz, czy nasze wymiary?... to duza roznica.

są to wymiary ubrań. posprawdzajcie rozmiarowke dobrze i zawsze dodajcie tak z 20% , bo na przyklad zlotowe koszulki były dość "ciasno spasowane".

Rafał - 17-02-2010, 19:13

Własnie sie zastanawiałem, na wszelki wypadek biore dwa rozmiary :v:
Mati - 18-02-2010, 13:46

WJTZ L
IRKO XL
STARZCARS XL , L
STOKER XXXL
MAFFEI M
GARATE ROZMIAR GARATE
RAZDWA 2 SZT. XXL
PIOTRPISKOZUB XL
MATTUK XL
DAREK POZNAN XL
MIŁOSZE XL, XXXL
KINIOR L
RAFAŁ L, XL
BOGUMIŁ XXL
Mati XL

Oree - 18-02-2010, 14:45

To ja też się jednak skuszę na ten haft.

Fakt faktem, wtedy się wyrwałem przed szereg :oops:

tylko już nie krzyczcie :cry: :lol:

WJTZ L
IRKO XL
STARZCARS XL , L
STOKER XXXL
MAFFEI M
GARATE ROZMIAR GARATE
RAZDWA 2 SZT. XXL
PIOTRPISKOZUB XL
MATTUK XL
DAREK POZNAN XL
MIŁOSZE XL, XXXL
KINIOR L
RAFAŁ L, XL
BOGUMIŁ XXL
Mati XL
Oree XXL

Marek - 18-02-2010, 14:59

cały czas się waham pomiędzy L a XL :roll:
stoker - 18-02-2010, 16:20

weź xxl 8)
StarZcarZ - 18-02-2010, 21:15

WJTZ L
IRKO XL
STARZCARZ XXL , XL - zmiana rozmiarówki
STOKER XXXL
MAFFEI M
GARATE ROZMIAR GARATE
RAZDWA 2 SZT. XXL
PIOTRPISKOZUB XL
MATTUK XL
DAREK POZNAN XL
MIŁOSZE XL, XXXL
KINIOR L
RAFAŁ L, XL
BOGUMIŁ XXL
Mati XL
Oree XXL

Marek - 19-02-2010, 09:24

WJTZ L
IRKO XL
STOKER XXXL
MAFFEI M
GARATE ROZMIAR GARATE
RAZDWA 2 SZT. XXL
PIOTRPISKOZUB XL
MATTUK XL
DAREK POZNAN XL
MIŁOSZE XL, XXXL
KINIOR L
RAFAŁ L, XL
BOGUMIŁ XXL
Mati XL
Oree XXL
Marek XL

stoker - 21-03-2010, 12:51

jak tam Chico? wprasowywują już ten haft?? :pa:
chico - 22-03-2010, 19:13

Tak jest , jutro proszę czuwać podam kwoty do wpłaty konkretnie.
bogumił - 22-03-2010, 21:55

O to jak dobrze pójdzie to na YTP na wieczór bedzie jak znalazł... 8)
kinior - 22-03-2010, 22:22

bogumił napisał/a:
O to jak dobrze pójdzie to na YTP na wieczór bedzie jak znalazł... 8)

A kogoz to tam chcesz straszyc w kapturze, fanow opla manta? :wink:

bogumił - 23-03-2010, 08:33

Wiesz może jakiś sabotaż mały się zrobi. :lol:
chico - 24-03-2010, 23:54

Słuchajcie , dostałem takiego maila:

"kangurka bluza z kapturem gramatura 380 z haftem przod + tyl 105 zł/szt"
napis z tyłu ma szerokość 25 cm
logo z przodu ciut większe niż na koszulkach

Cena wyższa niż zakładałem wynika z niedogadania z firmą wykonawcą (zrozumieli ,że ma być tylko nadruk z przodu)

Kolory do wyboru: czarny lub granatowy

Do ceny należy doliczyć 11zł za wysyłkę PP, ewentualnie dla obecnych na YP przekażę osobiście.

Zainteresowanych proszę o podanie koloru na PW.

pozdr

Oree - 02-04-2010, 09:35

OK, ja w takim razie niestety rezygnuję.

Przepraszam za zamieszanie.

Jeżeli zamówienie już poszło, albo przez moją rezygnację bluzy dla Was miałyby zdrożeć to wtedy wezmę tak jak pisałem w rozmiarze XXL - czarną.

Wrzucam ostatnią listę (beze mnie)

WJTZ L
IRKO XL
STOKER XXXL
MAFFEI M
GARATE ROZMIAR GARATE
RAZDWA 2 SZT. XXL
PIOTRPISKOZUB XL
MATTUK XL
DAREK POZNAN XL
MIŁOSZE XL, XXXL
KINIOR L
RAFAŁ L, XL
BOGUMIŁ XXL
Mati XL
Marek XL

WJTZ - 02-04-2010, 14:36

A ja bym prosił o numer konta i dane do przelewu (chyba ze były gdzieś po drodze to przepraszam za roztargnienie) kolor czarny rozmiar L i pytanko takie, na kiedy ewentualnie by to było ?