forum E24
www.6.com.pl

Forum użytkowników i miłośników - Swap Hrabiego

HRABIA MATEUSZ - 06-07-2009, 20:40

Witam wszystkich... jestem Hrabia :-) z Bielska- B, 3 dni temu kupiłem piękne BMW 635 csi w kolorze zobelbraun metallic, obecnie stoi Radka (forumowy KotSylwester) i się zaczyna odrestaurowywać, będzie prawie oryginałem poza silnikiem, będzie swap na 4,4 V8. Pozdro 4all
Adam - 06-07-2009, 20:53

HRABIA MATEUSZ napisał/a:
będzie prawie oryginałem poza silnikiem, będzie swap na 4,4 V8. Pozdro 4all

Witaj Mateusz. Jeśli 4.4 to wyścigówka albo do prawie oryginału baardzo daleko :pa:

Łyżwa - 06-07-2009, 22:51

no no, słowa swap i restaurcja w tym wypadku mocno się gryzą ;)
Kudeł - 06-07-2009, 23:18

Siema. Nie przejmuj się oni tak zawsze :D Powodzenia i cierpliwości :mrgreen:
solaris520 - 06-07-2009, 23:54

Witaj Mateusz

Łyżwa napisał/a:
no no, słowa swap i restaurcja w tym wypadku mocno się gryzą ;)

Dokładnie - dlatego trzeba dobrze pogryźć swap w restauracji - czyli zjeść, zapomnieć i nie mówić o nim więcej :D

Rafał - 07-07-2009, 08:11

Czesc

Jak potrzebujesz mocy szukaj s38 :lol:

powodzenia

HRABIA MATEUSZ - 07-07-2009, 11:13

decyzja już podjęta, nie pytam o zdanie, każdy robi to co chce, tylko chciałem się przedstawić i powiedzieć co będę robić z moja 6-ką - kultura tego wymaga :-) , na temat mojej "7" w m-pakiecie też dużo się mówiło, jednym się podoba, drugim nie , a jeszcze inni wypowiadaję się na temat moich 22", a cale życie nie mieli większych felg niż 16".
http://www.bmw-sport.pl/v...0&highlight=e65
http://forum.7er.pl/e65wi...2,15.htm#109492

jak widać rożne fora, rożne zdania, :-) .
Pozdrawiam wszystkich kochających BMW.

Łyżwa - 07-07-2009, 20:15

decyzja już podjęta, nie pytam o zdanie, każdy robi to co chce, tylko chciałem się przedstawić i powiedzieć co będę robić z moja 6-ką - kultura tego wymaga :-)

Zazwyczaj piszemy tu żeby prowadzić dialog, oczekujemy od innych krytycznych uwag i nie obrażamy się za to.

Cytat:
na temat mojej "7" w m-pakiecie też dużo się mówiło, jednym się podoba, drugim nie , a jeszcze inni wypowiadaję się na temat moich 22", a cale życie nie mieli większych felg niż 16".

Ja sobie kupiłem nowy toster ale to raczej nikogo nie zainteresuje na tym forum.

Cytat:

Większość z nas uważa że miłość do naszych 6 to dopieszczanie a nie kaleczenie. Na świecie jest miejsce dla każdego, na tym forum przeważają miłośnicy klasyki i orginału. Ale nie przejmuj się, poczytaj, popisz, może się przekonasz.

Adam - 07-07-2009, 21:36

Twój cyrk i Twoje małpy :idea: Z pewnością na motorsport furorę zrobisz.
HRABIA MATEUSZ - 07-07-2009, 22:24

Łyżwa napisał/a:
decyzja już podjęta, nie pytam o zdanie, każdy robi to co chce, tylko chciałem się przedstawić i powiedzieć co będę robić z moja 6-ką - kultura tego wymaga :-)

Zazwyczaj piszemy tu żeby prowadzić dialog, oczekujemy od innych krytycznych uwag i nie obrażamy się za to.

Cytat:
na temat mojej "7" w m-pakiecie też dużo się mówiło, jednym się podoba, drugim nie , a jeszcze inni wypowiadaję się na temat moich 22", a cale życie nie mieli większych felg niż 16".

Ja sobie kupiłem nowy toster ale to raczej nikogo nie zainteresuje na tym forum.

Cytat:

Większość z nas uważa że miłość do naszych 6 to dopieszczanie a nie kaleczenie. Na świecie jest miejsce dla każdego, na tym forum przeważają miłośnicy klasyki i orginału. Ale nie przejmuj się, poczytaj, popisz, może się przekonasz.

Nikt tu się nie obraża, ja sie nigdy nie obrażam to strata czasu, życie na to za krótkie jest a toster .... hmm a jaki ??? na ile grzanek ??? 2 , 4 czy 6 ? klasyk czy modern ??? mnie to interesuje bo akurat jestem na kupnie tostera może go zainstaluje miedzy tylnymi fotelami, gdzie posadzę jakieś małpy... hehehe rozśmieszacie mnie, co bo silnik chce zmienić to takie straszne,??? mało tego jeszcze będzie miał 19", można w "klasyku" pewne rzeczy poprawić,
pozdrawiam wszystkich. :-)

KotSylwester - 07-07-2009, 22:24

Panowie, przesadzacie troszkę.

100% oryginalnych E24 tutaj jak na lekarstwo.

Każdy czymś swoje auto kaleczy.

A to felgi nie od E24, a to gleba, a to radio nie takie, a to brak pasków, a to spojler nie widniejący w VINie a to hamulce pomalowane, radio z media marktu a to tamto a sramto.

Uczepiliście się, a powiedzcie ile osób ma 100% oryginał?

Ja, nie mam i ani myślę o wyrzuceniu RSów i wsadzeniu sprężyn od kozy. :roll:

HELMUT - 07-07-2009, 22:41

Na tym forum jest dużo ortodoksów w różnych kwestiach, nowy kolega chciał zadać szyku sowją 7 w M pakiecie ale z tym raczej chyba pomylił fora
Kudeł - 07-07-2009, 23:59

KotSylwester napisał/a:

A to felgi nie od E24, a to gleba, a to radio nie takie, a to brak pasków, a to spojler nie widniejący w VINie a to hamulce pomalowane, radio z media marktu a to tamto a sramto.

Uczepiliście się, a powiedzcie ile osób ma 100% oryginał?

Ja, nie mam i ani myślę o wyrzuceniu RSów i wsadzeniu sprężyn od kozy. :roll:

Popieram :D Rób sobie auto jak uważasz, jest twoje i ma tobie się podobać 8) Ważne, że sześć i masz zapał. Prawie każdy "oryginał" odbiega tu znacznie od oryginału nawet jak jest zrobiony na fabrycznych gratach od BMW. Ja trzymam oryginalny zielony środek co nie znaczy, że kiedykolwiek go założę do niej bo podobają mi się Recaro które mam o wygodzie nie wspomnę. Także nie zamierzam zmieniać zawiasu chociaż jest ciężki do jazdy na nasze drogi bo auto leży na ziemi. Nie zrażaj się i do dzieła :mrgreen:

Marcin - 08-07-2009, 02:09

A ja mam takie pytanie, a czemu akurat chcesz włożyć silnik 4.4 :?: :roll:
KotSylwester - 08-07-2009, 07:18

Dźwięk V8, moc, wygląd, trwałość, elastyczność od samego dołu, no i Sosen...:

http://www.youtube.com/watch?v=MvOP2RLp8ew

A czy M60 czy M62 to się ustali, ale jak już to lepiej M62 do 98r. 286km i 400nm.

Wiadomo, ten lepszy:
http://www.youtube.com/watch?v=7XCDDmNoPl8

Ale S62B50 jest już mega pod każdym względem :wink:

Adam - 08-07-2009, 08:40

KotSylwester napisał/a:

Uważasz, że skaleczyłeś auto RS'ami czy glebą :?: Sprężyny założyłeś od tiko :?: Czy ktoś czepia się, że zamiast wahacza z ASO załozyliśmy wahacz FEBI :?: Jeśli korzystamy z części dostępnych przez innych producentów dedykowanych do E24 to nie jest kaleczenie. Nie popadaj w paranoję.
KotSylwester napisał/a:
Dźwięk V8, moc, wygląd, trwałość, elastyczność od samego dołu,
Z tą trwałością przesadziłeś :lol:
KotSylwester napisał/a:
no i Sosen...:

Imponować Sosenowi :?: Po co :?: Kompleksy :?:
KotSylwester napisał/a:

A czy M60 czy M62 to się ustali, ale jak już to lepiej M62 do 98r. 286km i 400nm....:

Nie było M60B44. Kolega napisał, że decyzja zapadła :wink:
KotSylwester napisał/a:

Ale S62B50 jest już mega pod każdym względem :wink:

Chcesz o tym porozmawiać na tym forum :?:
Kocie wyluzuj :idea:

KotSylwester - 08-07-2009, 10:25

Imponować Sosenowi, skąd taki pomysł? Pytanie czemu V8? Odpowedź jak lata E28 z V8, chyba nie trzeba tu filozofii imponowania dodawać, prawda?

Nie wiem skąd Ci się wziął pomysł na kompleksy? Szczególnie że Mateusz o istnieniu Sosena dowiedział się po tym jak mu pokazalem film. A czy to byłoby Sosena E28 czy Aloszy z Kazachstanu to juz bez różnicy.

Czy sprężyny są od Tico czy z katalogu tuningowego, czy RS są podobne do tych z M635csi, nic nie znaczy - nie są od modelu i jest to kaleczenie zabytku, jakby nie było. A to że nam się wszystkim podoba jak E24 stoi nisko i na feldze - nic nie zmienia i niewiele też znaczy w kwestii poprawności zabytku - youngtimera. A właściwie znaczy wiele, ale dla nas - NAM SIĘ PODOBA i o to chodzi. Jednemu się podoba stożek, drugi robi szczep silnika z E23 i jest cool, a inny robi szczep silnika z E39 nie jest cool?

Wyluzujcie, nie popadajmy w paranoję. Sam chętnie miałbym drugie E24 w takim zestawieniu :)

Marcin - 08-07-2009, 10:27

Generalnie moje pytanie było skierowane do właściciela projektu, ale widzę, że kocie jesteś jego adwokatem :lol:

a co do dzwięku i trwałości to nie uważam żeby brakowało coś pod tym względem m30 z momentem też tu nie jest tak żle bo u mnie było ponad 325niutków praktycznie od 2tys 8) , ale życzę powodzenia w projekcie jestem ciekawy efektu.

KotSylwester - 08-07-2009, 10:29

Marcin, pełną renowację tego auta robię ja - stąd moja odpowiedź. O silniku też dyskutowaliśmy nie raz we dwóch. :wink: Dlatego pozwoliłem sobie odpowiedzieć. :pa:
Adam - 08-07-2009, 11:23

Kocie wyluzuj :idea: Każdy robi co chce, tylko restauracja ze swapem się gryzie i zabytek a oryginał to dwie różne rzeczy. Strasznie się zbulwersowałeś wrzucając kaleczenie, tuning i swap do jednego worka żeby odwrócić kota ogonem.
Pozdrawiam i jeszcze raz wrzuć na luz :piwko:

KotSylwester - 08-07-2009, 11:49

Ja zawsze Kota ogonem :mrgreen: :v;

Pozdro :) :piwko:

quant - 08-07-2009, 18:03

tak zapytam to ta 6 co stala pomiedzy legnica a lubinem?pozdrawiam
Łyżwa - 08-07-2009, 18:12

Tak ogólnie mówiąc to jesteśmy wyznawcami trzymania 6 w orginale (w większości) stąd moja pierwsza uwaga że to się gryzie. Dorabianie ideologi które nastąpiło w odpowiedzi na moją uwagę wzbudziło emocje. A zupełnie niezrozumiała była ta wstawka o E65.
Jednak w każdej społeczności są ortodoksi, w naszym wypadku zarówno ci zboczeni na punkcie chorobliwego zachowania orginału, jak i tacy którzy (według tych pierwszych) dopuszczają się profanacji zmieniając silnik. Ale to dobrze, bo ramy ich zachowań wyznaczają środek ..ten normalny :pa:

MIŁOSZ - 08-07-2009, 19:01

Kurcze te plastikowe V8 tanieja i tanieja , jeszcze troche i ciezko bedzie znalezc rekina z "meskim" motorem :evil:
Marcin - 08-07-2009, 19:11

U mnie Miłosz zostanie męska jednostka ja jestem wierny swojemu m30 :mrgreen:
MAJSU_WuWuA - 08-07-2009, 20:29

Takie V8 pod maską świetna rzecz... Nowoczesna technologia i design sprzed lat piękny mariaż. Tylko te 19" calowe felgi to chyba nie będzie najlepszy pomysł bo to już za duży rozmiar w porównaniu do bryły E24. Komu oddajesz samochód na swap`a ?
mały - 08-07-2009, 21:29

MAJSU_WuWuA napisał/a:
Takie V8 pod maską świetna rzecz... Nowoczesna technologia i design sprzed lat piękny mariaż. Tylko te 19" calowe felgi to chyba nie będzie najlepszy pomysł bo to już za duży rozmiar w porównaniu do bryły E24. Komu oddajesz samochód na swap`a ?

Od kiedy mam moje 6 cieszę się że nie muszę nic przerabiać - wystarczy że będzie chodzić jak z fabryki.
Pomysłu nie krytykuje. Kiedyś miałem Skodę Octavię mod. 1961r. z silnikiem 2,0.
Jeżeli przeróbka nie narusza konstrukcji auta a jeszcze lepiej pozwala na przywrócenie stanu fabrycznego , całość nie będzie zagrażać użytkownikom drogi-- jestem za.
BMW 6 nie jest unikatem skali "0".
Jak dla minie wygląd zewnętrzny oryginał, a pod maska wszystko co najlepsze i pasuje do charakteru właściciela( wyjątek hamulce i elementy bezpieczeństwa nie podlegają modą i gustom, maja być bezpieczne) .
Nie poddawaj się.

:piwko:

StarZcarZ - 08-07-2009, 22:36

Co Wy sie Hrabiego czepiacie :D
Hrabia chce miec to bedzie mial. Nie bedzie to klasyk, ale pod swiatlami nikt Hrabiemu nie podskoczy.
Najlepsze m60 jakie wyprodukowano to jednostki 4 litry z lat 95-96. I takie m60b40 proponuje wsadzic do tego chip motorsport'a, dobry olej, flitry. Moze byc problem ze znalezieniem dobrej skrzyni, bo chyba oryginalne 6 biegow wchodzi w gre (?). Ale jak Hrabia dobrze uposazony to problemu nie bedzie.
Odpuscil bym sobie fele w tym rozmiarze, bo po paru kilometrach jazdy po polskich "drogach" zostanie z nich kwadrat.

KotSylwester - 08-07-2009, 22:52

O ile Pamiętam Helmut ma/miał takie 19" Alpiny? Kupione zresztą w Otwocku :wink:

Helmut jak się jeździ?

HELMUT - 08-07-2009, 22:57

18" , jeżdzi się dobrze co sezon są prostowane :twisted:
eM - 09-07-2009, 02:36

HELMUT napisał/a:
18" , jeżdzi się dobrze co sezon są prostowane :twisted:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

W temacie nic nie dodam ale z tego się uśmiałem
Pozdr

stoker - 09-07-2009, 21:39

z twoją wizją tej 7 aż się boję co znaczy u ciebie ''odrestaurować'' mam nadzieję , że polecisz tak jak z silnikiem i nie będzie widać , że to w ogóle e24 :lol:
KotSylwester - 10-07-2009, 07:54

Proponuję go ukamienować, zbanować i wysłać do Częstochowy, bo włoży nieoryginalny silnik :wink:
Camil - 12-07-2009, 21:32

:twisted: :twisted: +, ze lekki i krotszy motor od m30
:twisted: :twisted: S38 ma taki rasowy dzwiek co pasuje do e24, V8 moze dziwnie brzmiec(nie mowie, ze zle :twisted:

:twisted: :twisted: - to taki, ze to nie moj :twisted:
Nie kazdy buduje auto na oryginal, ja np. lubie 6 jak z zewnatrz wyglada ori a ma zapakowny fajny, mocy motor.
Powodzenia w projekcie

Mati - 12-07-2009, 21:51

Już co nieco wiadomo o takich spawach w praktyce na YP w ten weekend ;)
Adam - 12-07-2009, 22:22

No i M30 w E24 obiechało 4.0 i 4.4 w E28. Trochę wysiłku a nie na łatwiznę Panowie :idea:
Rafał - 12-07-2009, 22:34

Adam napisał/a:
No i M30 w E24 obiechało 4.0 i 4.4 w E28. Trochę wysiłku a nie na łatwiznę Panowie :idea:

Mati - 13-07-2009, 10:56

Szczegóły miejsc:

1. M30b35
2. v8
3. M30b35
4. s38b38
5. M30b28
6.v8
... i gdzieś tam v8

Daniel - 13-07-2009, 11:03

mit v8 obalony nawet Dawidowi brakowało słów :v:
StarZcarZ - 13-07-2009, 11:53

wow to nawet 2.8 objechalo v8 :P
Mati - 13-07-2009, 11:56

2.8 to bardzo dobry motor na starcie objechało 3.5 i s38 :mrgreen:
StarZcarZ - 13-07-2009, 12:20

Mati napisał/a:
2.8 to bardzo dobry motor na starcie objechało 3.5 i s38 :mrgreen:

Oczywiscie ze to bardzo dobry silnik. Siedzi w nim kupa mocy, konstrukcja wrecz nie do zdarcia w porownaniu z m30b35!

MAJSU_WuWuA - 13-07-2009, 15:49

Jak to szło ? Na nic koni kupa jak kierowca dupa 8) ?
HRABIA MATEUSZ - 13-07-2009, 22:02

hehehe...
objechali v8 bo może kierownik był do bani...
nie chce mi się tłumaczyć czemu robię tak, a nie inaczej, ja tylko powiedziałem co chce zrobić a widzę wielu tu ma z tym problem, to moja "6" i mogę ją nawet spalić jak będę chciał, powiem tyle jeszcze zastanawiam się czy nie zrobię go w fiolecie z białą skórą, a i ostatnio jeszcze wpadł mi taki pomysł może silnik z M-ki E-39 :-) , trochę drogi zabieg ale... może

stoker - tak zastanawiam się czy nie wsadzę zderzaków z e30, wydaje mi się, że po dopasowaniu mogą być ok, a i widziałem fajny spojler z trabanta GT , też się jakoś dopasuje,

:-)

HELMUT - 13-07-2009, 22:28

Nooo... to na forum trabanta zrobisz furrorę...
Adam - 13-07-2009, 22:34

Mati napisał/a:
Szczegóły miejsc:
... i gdzieś tam v8

Jeszcze dwa okrążenia i bym to v8 wyprzedził swoim aftomatem :mrgreen:
hehehe...
objechali v8 bo może kierownik był do bani...

Życzę Ci takich umiejętności i doświadczenia jak ten kierownik.
zastanawiam się czy nie wsadzę zderzaków z e30, wydaje mi się, że po dopasowaniu mogą być ok, a i widziałem fajny spojler z trabanta GT , też się jakoś dopasuje, :-)

Droczysz się jak baba :lol:

Camil - 13-07-2009, 22:41

Hrabia zamist sie podniecac co mozesz wlozyc do e24 rusz sie, wloz co chcesz, pochwal sie. To auto ma sprawiacz przyjemnosc wlascicielowi. Chesz v8, wloz v8 i sie ciesz. Wiadomo kazdy ma swoja wizje e24. Szanujmy to, ale nie swiruj jak to mozesz zwiesniaczyc auto jakis czyms od e30.
Adam - 13-07-2009, 22:44

nie chce mi się tłumaczyć czemu robię tak, a nie inaczej, ja tylko powiedziałem co chce zrobić a widzę wielu tu ma z tym problem, to moja "6" i mogę ją nawet spalić jak będę chciał

Spodziewałeś się entuzjazmu pisząc takie rzeczy na tym forum :?: Problem mają Ci, którzy jeżdżą szóstkami na zloty ogólne BMW gdzie mogą zaisnieć i być w centrum zainteresowania. Rób sobie ze swoją E24 co chcesz, nikt Ci tego nie zabroni. Problem jest w tym, że forum 6.com.pl nie jest społecznością jak inne fora...

Kudeł - 14-07-2009, 00:40

MAJSU_WuWuA napisał/a:
Jak to szło ? Na nic koni kupa jak kierowca dupa 8) ?
Bo ja wiem... Nie wiem kto ma jakie umiejętności ale ja bym chciał jeździć tak jak Dawid :twisted: Oj a teraz zauważyłem, że Adam już odpowiedział w tym temacie tylko komu innemu :oops:
Kuba - 14-07-2009, 09:21

no jak mi się podoba - a już tak cicho i miło było :lol:
A tu się dziwczyny pogryzły - jedna z drugą przeciw całej reszcie, bandy jak się patrzy 8)

Dużo jest przerabianych, ale żaden z nas nie zaczyna od słów, że będzie robił hotroda - dobrze się zaczęło, myślę, że ciąg dalszy będzie równie dobry i na pierwszym zlocie zobaczymy co warte przeróbki, w końcu piszą praktycy :D

Do zobaczenia na próbach na YTP :!: :idea: :!:

HRABIA MATEUSZ - 14-07-2009, 10:07

widzę, że niektórym brakuje poczucia humoru i inteligencji ... ale przemilczę to... szkoda gadać, samochód się robi i może kiedyś ktoś go zobaczy, ale na pewno nie na zlocie, już widzę jacy ludzie jeżdżą "6" co poniektórzy widzę maję chyba za duże aspiracje, myślą co najmniej jakby jeździli LAMBO albo BENTLEYAMI,przepraszam, że w ogóle miałem czelność zawitać na to forum heheh kończę bo widzę, że to kompletna strata czasu pisać tu z większością, POZDRO cieszcie się swoimi "6" czy macie tam 2,8 czy 3,5 czy V8, czy może turbo... jak ktoś bedzie miał ochotę to na pw może się odezwać...
garate - 14-07-2009, 10:27

Prawdziwa cnota krytyk się nie boi.
Hrabia, nie przesadzaj, nie ma co się obrażać. Jednym się podobał będzie twój pomysł, innym nie. To jest twoje auto i już. Znam gościa co ma taką przekładkę zrobioną i sobie jeździ.
Ważne byś się cieszył z jazdy i tyle

Kuba - 14-07-2009, 11:09

może zacznij jeszcze raz - daj się poznać z jakiejś lepszej strony, a nie od krytyki dyskusji, nie oczekuj pełnej akceptacji.

Pisząc, że nie pytasz o zdanie bo i tak zrobisz co masz zrobić dajesz do zrozumienia, że forum dla Ciebie, a nie Ty dla forum - to po co pisać :?:
jeśli nie chcesz podyskutować, polemizować i rozwinąć motywacji pomysłu nie oczekuj, że padną same dobre słowa lub nikt nic nie powie 8)

To akurat forum jest niewielką grupą ludzi. Staramy się wzajemnie wspierać w działaniach, ale nikt nie oczekuje, że to co robi znajdzie tylko poklask - robimy również rzeczy kontrowersyjne jak zdjęcie pasków, inne felgi, obniżenie itp, czasem jest z tego dużo śmiechu, ale zawsze dyskusja :D

Kornaga - 14-07-2009, 12:29

garate napisał/a:
Znam gościa co ma taką przekładkę zrobioną i sobie jeździ.

No to jest szansa, że poznasz też i drugiego mam zamiar wyjechać w tym miesiącu. Także do zobaczenia na torze. :piwko:

garate - 14-07-2009, 12:39

No a robicie przekładkę u tego pierwszego :) :)
garate - 14-07-2009, 12:41

Kuba napisał/a:
może zacznij jeszcze raz - daj się poznać z jakiejś lepszej strony, a nie od krytyki dyskusji, nie oczekuj pełnej akceptacji.

Pisząc, że nie pytasz o zdanie bo i tak zrobisz co masz zrobić dajesz do zrozumienia, że forum dla Ciebie, a nie Ty dla forum - to po co pisać :?:
jeśli nie chcesz podyskutować, polemizować i rozwinąć motywacji pomysłu nie oczekuj, że padną same dobre słowa lub nikt nic nie powie 8)

To akurat forum jest niewielką grupą ludzi. Staramy się wzajemnie wspierać w działaniach, ale nikt nie oczekuje, że to co robi znajdzie tylko poklask - robimy również rzeczy kontrowersyjne jak zdjęcie pasków, inne felgi, obniżenie itp, czasem jest z tego dużo śmiechu, ale zawsze dyskusja :D

Popieram mojego imiennika :piwko: :piwko:

Kornaga - 14-07-2009, 12:46

garate napisał/a:
No a robicie przekładkę u tego pierwszego :) :)

:??: nie rozumię :??: ale to chyba normalne bo z inteligencją trudno na tym forum prawda Hrabio :lol:

Marek - 14-07-2009, 13:34

gerate mówi o Arku i jego e24 ze Słowiańskiej ... 8)
garate - 14-07-2009, 13:41

No, ale sie okazało że nie wszystko jest tak dokładnie jak mówiłem. :/ Trochę się pośpieszyłem :roll:

Kudeł - 14-07-2009, 14:12

Właśnie nie rób scen jak panienka z dobrego domu, aczkolwiek niechętnie bon ton... :lol: Ile ludzi tyle gustów, dobrze argumentuj swoją rację i na pewno więcej osób się przekona a nie wal od razu z pozycji siły. Kozaków już nie ma, wymarli :piwko:
HRABIA MATEUSZ - 14-07-2009, 17:03

kozakiem nie jestem ... bynajmniej... ale to "WY" zaczęliście atak i pokazaliście od razu pozycję siły, " przywitałem się, powiedziałem co mam zamiar zrobić i do razu pałą po łbie dostałem , że to klasyk, że odrestaurowanie się z tym kłóci... itd. " Dajcie spokój to Wy się pokazujecie jak nie wiadomo jakie niszowe forum, po kilku tekstach odechciało mi się dyskusji, medal ma dwie strony... a co do obrazy ... ja się nie obrażam bo życie na to za krótkie. :-) , [/code]
garate - 14-07-2009, 18:11

Nie przesadzaj Hrabio. Każdy ma prawo do swojego zdania. Trzeba liczyć się z krytyką. Na forum są miłośnicy e24. Jedni radykalni , drudzy mniej. Tyle ile osób tyle zdań.
Troszkę dziecinnie się zachowujesz, a to jest bardziej nie na miejscu , niż twój swap.

:piwko: :piwko:

Marcin - 14-07-2009, 19:28

widzę, że niektórym brakuje poczucia humoru i inteligencji ... ale przemilczę to... szkoda gadać, samochód się robi i może kiedyś ktoś go zobaczy, ale na pewno nie na zlocie, już widzę jacy ludzie jeżdżą "6" co poniektórzy widzę maję chyba za duże aspiracje, myślą co najmniej jakby jeździli LAMBO albo BENTLEYAMI,przepraszam, że w ogóle miałem czelność zawitać na to forum heheh kończę bo widzę, że to kompletna strata czasu pisać tu z większością, POZDRO cieszcie się swoimi "6" czy macie tam 2,8 czy 3,5 czy V8, czy może turbo... jak ktoś bedzie miał ochotę to na pw może się odezwać...

Sorry, ale czy Tobie ktoś tu ubliżał, że brakuje Ci inteligencji :?: :!: :?: Jak masz zamiar pisać takie teksty to nie widzę żadnej straty jak tu więcej nie zawitasz :roll:

Forum jest takie jakie jest i każdy je w większym lub mniejszym stopniu akceptuje jeśli Tobie tu nie odpowiada atmosfera to droga wolna w necie jest tysiące forum na których możesz zabłysnąć, ale nie na tym w taki sposób :!: Tyle ode mnie wyluzuj chłopie nie znasz ludzi i klimatów na forum, a rzucasz się jak małolat :roll:

A co do niszowego forum skoro uważasz, że to takie nie jest to droga wolna zarejestruj się na innym podobnym...

Adam - 14-07-2009, 20:55

widzę, że niektórym brakuje poczucia humoru i inteligencji ...

Nikt Ci nie naubliżał a tu szósty post i pokazałeś kim jesteś Hrabio.

Macias - 14-07-2009, 21:13

zakończenie tej telenoweli jest następujące:

hrabia okazał się hrabiną, silnik V8 eksplodował, a e24 odzyskało swoje poczciwe M30 :piwko:

Kruczek - 14-07-2009, 21:18

wolę skaleczone e24 z V8 niż gazem :lol: :lol:
dla niektórych samochód ma tylko wyglądać a dla innych wyglądać i zap*@&@ :twisted:

Adam - 14-07-2009, 21:18

Macias napisał/a:
zakończenie tej telenoweli jest następujące

Ale tasiemiec - jasny gwint :piwko:

ps: tak na marginesie to była reklama :v;

Rafał - 14-07-2009, 21:22

Hehe, co post to coraz wieksze spiecie- pomimo ze, wszyscy pisza o wyluzowaniu.

Proponuje nie udzielac sie w temacie osoba, ktorym nie pasuje swap. ( dla spokoju )

Dla forum to b.zdrowo, ze sa rozni ludzie z przeroznymi projektami. ( po prostu )

Swap Hrabiego to jego sprawa- amen

już widzę jacy ludzie jeżdżą "6" co poniektórzy widzę maję chyba za duże aspiracje, myślą co najmniej jakby jeździli LAMBO albo BENTLEYAMI

Nie masz pojecia jacy ludzie i w ten sposób nie dowiesz sie, lambo czy bentley to nie E24 i nigdy nie beda.

HRABIA MATEUSZ - 14-07-2009, 21:23

widzę, że ciężki przekaz niektórzy mają, poczytajcie wasze odpowiedzi , a potem krytykujcie mnie, mi chodziło tylko przedstawić to co chce zrobić... a nie pytać się o zdanie, bo wiem, że ile osób tyle zdań, jakbym chciał pytać o zdanie to napisałbym to w innym poście w innym dziale, to admin stworzył nowy post, a nie ja. ja się przedstawiłem i powiedziałem co chcę zrobić i to wszystko w tym temacie. A no i żartów nie łapiecie ale to już znowu inny temat, i po raz 100000 mówię, że się nie obrażam, pozdro
HRABIA MATEUSZ - 14-07-2009, 21:28

nie mam racji ????, ale zaraz usłyszę pewnie, że to inne forum, a nie jak wszystkie ... a ja proponuję skasować ten temat bo on i tak niema sensu, pozdrowionka dla wszystkich co ciśnienia nie wytrzymują.
Gorg - 14-07-2009, 21:32

Ja ciśnienia nie wytrzymuję i temat zamykam. Za dużo wycieczek osobistych bez potrzeby.
Koniec i bomba - kto czytał ten trąba.

Macias - 14-07-2009, 22:06

amen